Bemanning och rekrytering i världsklass

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att öka deras effektivitet, lönsamhet och konkurrenskraft. Vi är väl medvetna om att ett företags framgång är starkt kopplad till de människor som arbetar där. Därför är det av yttersta vikt att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats, och det är här Atani utmärker sig som experter. Genom vårt engagemang hjälper vi både företag och individer att ta steg framåt och uppåt, vilket i förlängningen stärker Sverige som helhet. Vårt uppdrag är att låta ditt företag fokusera på sin kärnverksamhet medan vi tar hand om övriga HR-behov. Vi är specialister inom bemanning och rekrytering och är stolta över vår status som en av världens ledande HR-partners. Med vår omfattande kunskap och kompetens är vi redo att hjälpa just ditt företag på bästa möjliga sätt. Du kan lita på att vi förstår dina behov och att vi är dedikerade till din framgång.

Vi välkomnar dig varmt att kontakta oss med dina frågor och funderingar. För våra kunder, kollegor och samarbetspartners skapar vi skräddarsydda lösningar och fruktbara samarbeten.

Service

ATANI AB erbjuder service av vitvaror och utrustning i den gemensamma tvättstugan. Som fastighetsägare eller husvärd kan du lugnt lämna över ansvaret till ATANI AB.

Installation

Leverera och installera vitvaror och professionell tvättutrustning till fastighetsbolag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar. Ny bygg installation

Bemanning & rekrytering

Vi är specialister på bemanning inom lager, distribution, industri och erbjuder rekrytering av chefer och specialister inom supply chain management, inköp och logistik.

Miljövänliga

Vi ser också till att alltid forsla bort gamla vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. På så sätt bidrar vi till att minska miljöpåverkan och att de delar som kan återanvändas kommer till användning.

Oberoende försäljare & installatör för

Bosch
Cylinda
Electrolux
Miele
samsung
Siemens
Atani AB Logo

Atani service AB

Segedalsvägen 2

232 91 Arlöv

Org. nr. 559114-1337

© Copyright Atani Service AB
Powered by sw-tiger.com