Om oss

ATANI SERVICE AB är ett serviceföretag som erbjuder omfattande lösningar för hela logistikkedjan. Vår kompetens ligger i att effektivisera och hantera de processer som är av största vikt för företag inom logistikintensiva branscher. Vi specialiserar oss på att leverera och installera vitvaror samt professionell tvättutrustning till fastighetsbolag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, inklusive installationer i nybyggda fastigheter.

Miljöpolicy

Vi strävar efter att minimera vår egen och våra kunders miljöpåverkan så långt det är ekologiskt motiverat, tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt. Vi uppnår detta genom följande åtgärder:

 • Val av miljöanpassade fordon, maskiner och utrustning: Vi prioriterar användningen av miljövänliga fordon, maskiner och utrustning så långt det är möjligt.

 • Underhåll av kundprodukter: Genom att ta hand om och regelbundet underhålla kundens produkter säkerställer vi deras långa livslängd och funktion.

 • Tillgänglighet på service: Vi strävar efter att öka livslängden på kundens produkt genom att erbjuda enkel tillgänglighet till service.

 • Miljöanpassade arbetssätt: Vi väljer och utvecklar miljövänliga arbetssätt när det är möjligt, inklusive effektivisering av våra transporter och inköpsplanering.

 • Källsortering och förebyggande av föroreningar: Vi källsorterar vårt avfall och arbetar aktivt för att förhindra föroreningar.

 • Minskad användning av miljöskadliga kemikalier: Vi strävar efter att minska användningen av kemikalier med negativ miljöpåverkan så långt det är möjligt.

 • Ökad kunskap och engagemang i miljöfrågor: Vi ökar vår kunskap och engagemang i miljöfrågor som är relevanta för vår verksamhet och våra kunder med syftet att skydda miljön.

 • Uppfyllande av miljölagar och krav: Vi identifierar, tolkar och uppfyller de miljölagar och andra miljökrav som är relevanta för vår verksamhet.

 • Vårt miljöarbete är en pågående process som kontinuerligt förbättras med hjälp av regelbundet reviderade miljömål och handlingsprogram. Vi strävar efter att vara en ansvarstagande och miljömedveten aktör inom vår bransch.

  Ständig utveckling

  Sedan vår start den 1 november 2017 har Atani Service AB vuxit tack vare våra kunders förtroende och våra medarbetares engagemang. Under de senaste åren har vi framgångsrikt fördubblat vår förmåga att skapa värde för våra kunder, och vi ser inga tecken på att framtiden kommer att vara något annat än strålande. Vårt tydliga mål är att vara ledande inom vår bransch och att ständigt sträva efter att vara bäst!

  Om du har frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta oss.

  Så mycket mer än VitvaruserviceAtani Service har sitt fokus på installations- och servicetjänster inom hem- och fritidsprodukter. Genom att kombinera expertis inom dessa teknik- och tjänsteområden kan vi ta ett helhetsgrepp om de tekniska aspekterna av ditt hem eller fastighet. Vardagen fungerar som en maskin där det minsta problem kan få allt att stanna. Vi hjälper en bred målgrupp, från privatpersoner till globala tillverkare. Vi arbetar efter övertygelsen att om något kan gå fel, så kommer det förmodligen att göra det – och ofta vid den mest olämpliga tiden, som mitt i natten eller under en helg. Vi är alltid redo att rycka in. Du kan överlåta dina bekymmer och problem till oss.

  Hos oss finner du din Personliga Servicetekniker – en expert som känner dina maskiner och vet exakt vad de behöver för att fungera som förväntat. När du bokar service eller installation hos Atani Service är det din Personliga Servicetekniker som besöker dig. Han eller hon är specialutbildad i de varumärken vi arbetar med och har certifiering från tillverkaren. Din tekniker utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga originaldelar för att säkerställa att din maskin fungerar säkert och tillfredsställande.

  Att ha en enda kontaktperson som ansvarar för hela processen gör din interaktion med oss enklare, snabbare och mer personlig. Din Personliga Servicetekniker utför arbetet, ansvarar för utförandet och leveransen samt besvarar eventuella frågor om den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse för det arbete vi utför.

  Affärsidé
  Vi driver vår verksamhet med våra kunders mål som vår främsta motivation. Vi strävar efter att innovativt utveckla våra servicetjänster, så att de kan omvandlas till möjligheter. Genom kreativitet och kompetens skapar vi unika värden, och med vårt tillvägagångssätt vill vi injicera energi och kraft i förnyelsen.

  Förtroende
  Förståelsen av hur vi förtjänar förtroende och när vi bör ge förtroende är hjärtat i vår verksamhet. Det är det som syresätter kreativiteten, självförtroendet och glädjen, och allt annat som ger oss möjlighet att bli bäst.

  Service

  ATANI AB erbjuder service av vitvaror och utrustning i den gemensamma tvättstugan. Som fastighetsägare eller husvärd kan du lugnt lämna över ansvaret till ATANI AB.

  Installation

  Leverera och installera vitvaror och professionell tvättutrustning till fastighetsbolag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar. Ny bygg installation

  Bemanning & rekrytering

  Vi är specialister på bemanning inom lager, distribution, industri och erbjuder rekrytering av chefer och specialister inom supply chain management, inköp och logistik.

  Miljövänliga

  Vi ser också till att alltid forsla bort gamla vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. På så sätt bidrar vi till att minska miljöpåverkan och att de delar som kan återanvändas kommer till användning.

  Oberoende försäljare & installatör för

  Bosch
  Cylinda
  Electrolux
  Miele
  samsung
  Siemens
  Atani AB Logo

  Atani service AB

  Segedalsvägen 2

  232 91 Arlöv

  Org. nr. 559114-1337

  © Copyright Atani Service AB
  Powered by sw-tiger.com