top of page

 ATANI SERVICE AB

ATANI Service erbjuder service av vitvaror och utrustning i den gemensamma tvättstugan.

Som fastighetsägare eller husvärd kan du lugnt lämna över ansvaret till ATANI. Allt du behöver göra är att kontakta vår kundmottagning och berätta vad som ska åtgärdas. Resten ordnar vi.

INSTALLATIONSTJÄNSTER
 
Köp dina vitvaror av oss - och lägg till installation, så tar vi hand om alltihopa. Du behöver inte tänka på något. Atani Service sköter kontakten med hyresgästen och hanteringen av produkterna. 
Våra processer för att hantera installationer av vitvaror har utarbetats under 5 års tid. Vår gedigna erfarenhet och effektiva logistik ger dig som fastighetsägare eller förvaltare stort värde. Låt oss ta hand om hela ärendet och få dina vitvaror utbytta snabbt och korrekt till rimliga priser med nöjda hyresgäster!

 

Som oberoende återförsäljare kan vi alltid erbjuda bästa värde för kunden

Professionella tvättmaskiner:

Cylinda,Podab,Elektrolux,Bosch,Samsung,LG,Hotpiont,Siemens,

Logistik

Våra tjänster inom Lager, Transport Management och Tull ger er ökad kontroll, lägre kostnader & högre servicenivå.

Bemanning & Rekrytering

Våra tjänster inom bemanning och rekrytering tillhandahålls av erfarna logistik och HR-specialister, där våra kunder kan räkna med betydande kostnadsfördelar och kontinuerlig utveckling. Vi är specialister på bemanning inom lager, distribution, industri och erbjuder rekrytering av chefer och specialister inom supply chain management, inköp och logistik.

bottom of page