Installation

När du väljer att köpa dina vitvaror av oss och dessutom inkluderar installationservice, kan du luta dig tillbaka och slappna av. Atani Service tar hand om hela processen åt dig, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för något. Vi tar hand om all kommunikation med hyresgästerna och hanteringen av vitvarorna.

Vi har utvecklat våra installationsprocesser under en imponerande sjuårsperiod, vilket har gett oss en gedigen erfarenhet och en högeffektiv logistik. Som fastighetsägare eller förvaltare kan du dra nytta av detta genom att låta oss ta hand om hela ärendet. Vi kommer att se till att dina vitvaror byts ut snabbt och korrekt, till priser som gör både dig och hyresgästerna nöjda.

Här är en kort översikt över hur det fungerar när du beställer installationservice av vitvaror hos oss:

  1. Ordermottagning: Kontakta Atani Service via telefon eller mejl för att göra din beställning. Oavsett om det gäller reparation eller installation, kommer vi att ge dig professionell service och svara på alla dina frågor.

  2. Samordning: Efter att du har gjort din beställning, tar Atani Service hand om att beställa de nödvändiga produkterna. När produkterna når vårt lager, kontaktar vi hyresgästen eller den person som har beställt för att boka en tid som passar både dem och oss.

  3. Godsmottagning i vårt lager: Allt gods som anländer till vårt lager kontrolleras, omhändertas och administreras av vår kompetenta lagerpersonal.

  4. Hemleverans: Vi levererar produkten direkt till din plats enligt överenskommen tid. Du behöver se till att produkten kan få plats genom dörröppningar, passager, hissar eller trappor. Vid enbart hemleverans är leveransen till tomtgräns eller port.

  5. Installation: När vi installerar vitvaran kommer vi först att koppla bort den gamla produkten. Sedan bär vi in, monterar och installerar den nya vitvaran på den plats du önskar, förutsatt att det finns tillgång till el, vatten och avlopp i närheten om det behövs. Installationen sker med utgångspunkt från befintliga eluttag. Efter installationen testar vi att allt fungerar som det ska.

  6. Bortforsling: När installationen är avslutad, tar vi hand om allt emballage och den gamla vitvaran och för bort detta för återvinning. Om du har beställt enbart hemleverans och bortforsling, bör den gamla produkten som ska återvinnas placeras vid tomtgränsen eller porten.

Service

ATANI AB erbjuder service av vitvaror och utrustning i den gemensamma tvättstugan. Som fastighetsägare eller husvärd kan du lugnt lämna över ansvaret till ATANI AB.

Installation

Leverera och installera vitvaror och professionell tvättutrustning till fastighetsbolag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar. Ny bygg installation

Bemanning & rekrytering

Vi är specialister på bemanning inom lager, distribution, industri och erbjuder rekrytering av chefer och specialister inom supply chain management, inköp och logistik.

Miljövänliga

Vi ser också till att alltid forsla bort gamla vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. På så sätt bidrar vi till att minska miljöpåverkan och att de delar som kan återanvändas kommer till användning.

Oberoende försäljare & installatör för

Bosch
Cylinda
Electrolux
Miele
samsung
Siemens
Atani AB Logo

Atani service AB

Segedalsvägen 2

232 91 Arlöv

Org. nr. 559114-1337

© Copyright Atani Service AB
Powered by sw-tiger.com