Installation av vitvaror

Vi utför installationsarbeten av vitvaror i hela Skåne.Vi ser också till att alltid forsla bort gamla vitvaror, samt ser till att de hamnar rätt på miljöstationen. På så sätt bidrar vi till att minska miljöpåverkan och att de delar som kan återanvändas kommer till användning. Har du köpt din produkt genom oss ingår givetvis även hemleverans före installation. Förutom installation av vitvaror säljer vi också miljömärkta kvalitetsprodukter från Cylinda.

Oavsett om du har köpt en ny tvättmaskin, torktumlare mangel, torkskåp, kyl, frys eller spis hjälper vi till med installationen. På så sätt ansluts dina nya vitvaror på ett säkert och korrekt sätt så att du kan känna dig trygg.

Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Oavsett hur du bor hjälper vi dig att få en korrekt installation i kök och tvättstuga.
Viktig information Hos privatkunder kan vi endast erbjuda installation av vitvaror om el- och vattendragningar redan är gjorda. Vi gör med andra ord inga större ingrepp på din fastighet.

info@atani.se